Clear Your Mind coachtraject Hurray for

Clear Your Mind+

Omdat jij nu écht wilt gaan voor blijvende, positieve verandering in jouw leven.

Jij voelt dat het nu helemaal klaar is.

Misschien loop je al jarenlang te vechten met jezelf. Elke keer probeer je het weer met een aantal goede voornemens: "dit keer ga ik wel rustiger aan doen. Nu durf ik wel te zeggen dat ik iets niet wil doen. Nu ga ik eindelijk eens zeggen wat ik denk."

Om vervolgens in no-time weer terug te vallen in je oude gedrag. Voor je het weet werk je jezelf een slag in de rondte, heb je weer een taak op je genomen, hield je weer je mond, maar je voelde dat je iets wilde zeggen. Terwijl van binnen die stem schreeuwt dat het écht anders moet.

Maar de vraag is: hoe dan?

Het feit dat jij deze pagina leest is natuurlijk niet voor niets. Jij weet dat het tijd is voor positieve verandering, die deze keer ook echt blijvend is.

Wil jij persoonlijke begeleiding?

Herken jij jezelf in de volgende dingen?

Je hebt het gevoel dat je hoofd altijd AAN staat.

Het lukt je niet om ontspanning te vinden.

Je vindt het lastig om nee te zeggen.

Hoeveel je ook slaapt, je blijft je moe voelen.

Je ervaart regelmatig een gevoel van onrust.

Je blijft malen en piekeren.

Je bent perfectionistisch en altijd aan het werk.

Je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen.

Iedere persoon en iedere situatie is uniek. Daarom geloof ik in begeleiding die helemaal op jouw situatie is afgestemd: precies wat jij nodig hebt om weer rust in je hoofd te gaan ervaren en ontspanning in je werk en in je leven te krijgen.

Jouw persoonlijke coach

Samen gaan we aan de slag om te kijken waar die onrust in je hoofd nu vandaan komt. Zodat we samen vanaf dat punt écht in kunnen zetten op positieve en langdurige verandering in jouw leven. We kijken naar jou als persoon en hoe jij jezelf kunt zijn, zowel in jouw rol als docent, collega op school als in jouw privéleven.

We gaan de diepte in, jij gaat keuzes maken die écht bij jou passen en je gaat weer meer rust, ruimte en positiviteit ervaren over de hele breedte van jouw leven. Helemaal toegepast op jouw persoonlijke situatie.

 Je staat er niet alleen voor.

Je hebt al zolang zelf geprobeerd om verbetering in jouw leven toe te passen. Nu is het tijd om het samen te doen. Zodat jij uit je hoofd komt, en meer vanuit jouw gevoel gaat leven. Dat jij gaat staan voor wat jij echt belangrijk vindt. Dat jij je grenzen durft aan te geven. En nog belangrijker, dat jij kunt stoppen met het malen en piekeren. Je weer kunt genieten van je werk als docent en voelt je weer ontspannen in je leven. 

Ik leer jou het zelf te doen. Zodat jij sterker en positiever in het leven komt te staan. En beter bestand bent tegen drukte en stress. 

Aan de hand van gesprekken, praktische opdrachten en fijne tools gaan we samen aan de slag, zodat jij het meteen kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

Ervaringsdeskundige

Met mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en de weg die ik heb bewandeld naar het krijgen van rust in mijn hoofd, begrijp ik jou als geen ander. Een aantal jaren geleden heb ik het zover laten komen dat ik in een burn-out terecht kwam. Mijn missie is dat wij samen aan de slag gaan, zodat jij een burn-out niet (opnieuw) hoeft mee te maken.

Ik weet heel goed wat wel en vooral ook wat niet werkt. Dus dat hoef jij niet meer uit te zoeken. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat jij echt die verandering in je leven gaat krijgen, waar jij zooo naar verlangt. Een leven vol ontspanning en positiviteit.

Neem contact op en start meteen.

Plan je hier jouw kennismakingsgesprek.

 

​3 maanden begeleiding

 • 1-op-1 coaching (online/offline);

 • incl. Clear Your Mind basis programma (o.a. meditatie training en bonus videolessen);

 • gaan voor rust in je hoofd voor een happy & relaxt docentenleven.

 • 1x per 2 weken coachsessie van 60-90 minuten;

 • persoonlijke begeleiding buiten de sessies via mail en Whatsapp.

€997 (incl. BTW)

6 maanden begeleiding

 

 • alles van het Regular Clear Your Mind traject;

 • 2x VIP dag:  samen gaan we tijdens een VIP dag offline aan de slag, via live coaching en een workshop (inhoud workshops nader te bepalen).

 • aanpakken van meerdere persoonlijke doelen.

 • bijvoorbeeld in te zetten aan het begin of halverwege het schooljaar.

€2497 (incl. BTW)

FAQ

Wanneer start en eindigt het traject?

Omdat we 1-op-1 werken, kun jij instappen wanneer jij wilt. Dit alles in afspraak op datgene wat er tijdens het kennismakingsgesprek wordt besproken. Je hebt altijd recht op een week bedenktijd na het kennismakingsgesprek om te bepalen of je instapt in het Clear Your Mind + traject.

Wat is het verschil met het Clear Your Mind basis programma en het Clear Your Mind+ traject?

Het Clear Your Mind basis programma  duurt 4 weken. Hierin staat het toepassen van een aantal praktische tools centraal, zodat jij een hele mooie basis hebt voor het krijgen van rust in je hoofd. In dit basisprogramma werk je 1-op-1 met Tineke, en start je samen met max. 5 anderen.

Het Clear Your Mind+ traject gaat nog een stap verder. Naast dat je toegang krijgt tot alle materialen uit het basisprogramma en je deel uitmaakt van de besloten Facebook groep, ga je heel specifiek met Tineke aan de slag met datgene wat jou in de weg zit om die rust in je hoofd te krijgen. Hierbij zijn dus geen andere deelnemers aanwezig. Waar Clear Your Mind basis een aantal vaste startdata heeft per jaar, kun je met het Clear Your Mind+ traject elk moment instappen. Wanneer jij voelt dat je het nodig hebt.

Wil je toch liever het 4 weken traject proberen?

Klik hier voor informatie over het Clear Your Mind basis programma.

Hoeveel tijd kost het Clear Your Mind+ traject mij per dag?

Je bent dagelijks zo'n 30 tot 45 minuten kwijt. Daarnaast heb je elke 2 weken een (online) coachsessie van 60-90 minuten.

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Om ervoor te zorgen dat je echt resultaat gaat boeken is het van belang dat je de afgesproken tijd ook echt goed inzet en de opdrachten uitvoert. Anders zul je je doelen niet gaan behalen. En dat is zonde van je tijd en je geld. 

Wat als ik een keer niet aanwezig kan zijn bij de coachsessies?

Dan maken we een afspraak voor een nieuwe coachsessie. Let wel op dat als je Clear Your Mind+ aangaat, ik wel van jou verwacht dat jij je ook 100% inzet. Anders zul je geen resultaten gaan behalen.

Wat als ik geen geld heb?

Ik snap dat het best spannend is om geld uit te geven aan coaching. We kunnen altijd iets regelen als het gaat om betalen in termijnen, zonder extra kosten. Als je er echt klaar voor bent om stappen te zetten naar een leven met meer rust in je hoofd en met meer ontspanning en positiviteit, dan is dit traject jouw geld meer dan waard.

In de afgelopen 6 jaar heb ik allerlei coach trajecten en cursussen gevolgd die gaan over het versterken van mindset en in het groeien van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.
Alleen dat wat voor mij écht heeft gewerkt heb ik in dit traject gestopt, zodat jij daar niet zelf naar op zoek hoeft te gaan. Daarnaast krijg jij toegang tot de besloten Facebook groep waar jij al je vragen kwijt kunt. Zo heb jij een extra stok achter de deur om datgene wat je leert ook écht toe te passen in jouw leven.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Mail mij op tineke@hurrayfortoday.nl en ik help je graag.

Voel je dat Clear Your Mind+

wat voor jou is?

Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Contactinformatie:

Locatie: Froombosch (15 min. v.a. Groningen)

Bel of Whatsapp: 0651534746

E-mail: tineke@hurrayfortoday.nl

KVK: 71453814

BTW: NL002153892B10

Volg je mij hier al?

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn Social Icon
 • YouTube

©2020 Hurray for Today Coaching

Wordt drukte en stress in het onderwijs de baas!

Gratis e-book met praktische tips.

 • Instagram
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook
 • YouTube
hurray for today logo.PNG