Hurray for Today Coaching

Clear Your Mind basis

Dé basis voor rust in jouw hoofd.

Krijg rust en ruimte in je hoofd.

Heb weer zicht op de positieve dingen in het dagelijks leven.

Word de baas over jouw gedachten.

Ga weer met een ontspanning blik naar je werk.

Om er gek van te worden.

Je hoofd zit elke dag vol met gedachten. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat voelt het alsof je hoofd alleen maar 'AAN' staat. En op momenten dat je niets te doen hebt, slaat de eeuwige twijfel weer toe. Piekeren... jup, dat is jouw middle name.

Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. Je bent het echt helemaal zat. "Wanneer is het nu écht weer eens rustig in mijn hoofd?"

Het wordt tijd dat er nu iets gaat gebeuren, want anders wordt je gek!

Krijg dat volle hoofd weer leeg.

Meld je dan nu aan voor het basisprogramma van 4 weken, waarin jij persoonlijk wordt begeleid naar die rust in je hoofd waar jij zoooo naar op zoek bent.

Jij krijgt een aantal praktische tools waar jij de rest van je leven op terug kunt vallen, zodat jij beter om kunt gaan met die brei aan gedachten in je hoofd.

Hoe is Clear Your Mind opgebouwd?

Week 1: Waar sta jij nu?

In de eerste week gaan we de basis vastleggen. Waar sta jij nu en wat heb jij nodig om de rust in jouw leven (terug) te krijgen?

Week 2: Start met een nieuwe dagelijkse gewoonte

Wat gaat jou helpen om die rust in je hoofd te krijgen en hoe kun je dit op een praktische manier volhouden?

Week 3: Een positieve mindset heb je zelf in de hand

Weer een stapje verder. Aan de hand van een dagelijkse oefening ga jij positiviteit ervaren in het dagelijks leven. Want dat is zo belangrijk om die rust in je hoofd en ontspanning in je leven te gaan ervaren.

Week 4: Hoe nu verder?

De laatste week van het programma. Hoe ga jij datgene wat je de afgelopen weken hebt geleerd toepassen in de rest van je leven?

 

En we gaan de diepte in.

Naast de opdrachten in het programma, krijg je elke week een 1-op-1 coachsessie. In deze sessies vraag ik je 100% eerlijk te zijn. Niet alleen tegen mij, maar ook tegen jezelf. Alleen zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij die rust in je hoofd gaat ervaren. 

Dus geef jezelf over en sta open voor positieve verandering in jouw dagelijkse leven.

Wat ontvang je bij Clear Your Mind basis?

Persoonlijke begeleiding

Elke week een 1-op-1 sessie online van 30-45 minuten. Tijdens deze sessies zullen we terugkijken op de opdrachten van de afgelopen week, kijken we vooruit op datgene wat er voor de nieuwe week op het programma staat.

Daarnaast houden we samen in de gaten hoe het gaat met jouw voortgang tijdens dit programma.

Besloten online omgeving

Hierin vind je onder andere de meditatietraining die bij dit programma hoort. Je houdt toegang tot het programma zolang mijn bedrijf bestaat. Dus je kunt alles altijd terugluisteren en lezen, wanneer jij wilt.

Nadruk op je gevoel.

Niet alleen werken met je hoofd, maar ook met je lichaam, je gevoel. Daar kun je de meditatie training voor gebruiken, maar ook tijdens de sessies wordt hier aandacht aan besteedt.

Toegang tot de besloten Clear Your Mind Facebook groep

Ik geloof in de kracht van samen. Want ook al doe je het programma alleen, het is altijd fijn om gesteund te worden door anderen die tegelijk met jou gestart zijn. Daarom krijg jij toegang tot de besloten Facebook groep om jouw ervaringen tijdens dit programma met de andere deelnemers te delen. Daarnaast is het ook mogelijk om vragen te stellen in deze Facebook groep als je daar behoefte aan hebt, zodat je niet tot de 1-op-1 coachsessie hoeft te wachten.

Audio, werkboek en journal

Als docent doen we al zoveel digitaal. Dit programma is een mooie gelegenheid om op de momenten waar het écht om gaat -die dagelijkse break voor jezelf- dat jij je dan niet laat leiden door online te zijn. Daarom krijg je in de week voor de start van het programma het Clear Your Mind basis pakket toegestuurd. Hierin vind je onder andere het werkboek met de opdrachten en de Clear Your Mind journal.

De meditatie training is allemaal in audio bestanden. En de videolessen in de online omgeving kun je ook beluisteren.

Clear Your Mind basis

De eerstvolgende ronde

We starten met een nieuwe ronde van dit 4-weekse programma op maandag 28 september 2020.

Kosten

€247,- (incl. BTW)

 

FAQ

Wanneer start en eindigt het traject?

De start van het programma is op maandag en het eindigt 4 weken later op zondag. Wil jij weten wanneer dit programma weer begint? Check hier de agenda.

Hoeveel plek is er in een groep?

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Door de grootte van de groep kan ik iedereen zo goed mogelijk persoonlijk begeleiden.

Ik wil eigenlijk niet in een groep gecoacht worden. Kan ik dan ook een individuele Clear Your Mind traject doen?

Dat kan zeker. Naast het programma van 4 weken bied ik ook het Clear Your Mind+ coachtraject aan. Het verschil tussen het 4 weken traject en het langdurige individueel traject is dat jij bij het langdurige traject een persoonlijk aangemeten coachtraject krijgt. Deze past helemaal bij jouw persoonlijk situatie en is gericht op het bereiken van 1 of meerdere persoonlijk doelen die jij inbrengt aan het begin van het traject. Daarnaast krijg je onder andere alle materialen van het 4 weken traject en 1-op-1 (online) coachsessies met mij van 60-90 minuten.

 

Klik hier voor meer informatie over het Clear Your Mind+ coachtraject

 

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Je bent dagelijks zo'n 30 tot 45 minuten kwijt. Daarnaast heb je elke week een online coachsessie via Zoom die een 30-45 minuten duurt.

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Het traject duurt 4 weken. Om ervoor te zorgen dat je echt resultaat gaat boeken is het van belang dat je die 4 weken ook echt goed inzet en de opdrachten uitvoert. Anders zul je niet bereiken waarvoor jij dit programma bent ingestapt.

Wat als ik geen geld heb?

Ik snap dat het best spannend is om geld uit te geven aan coaching. En we kunnen altijd iets regelen als het gaat om betalen in termijnen, zonder extra kosten. Maar als je er echt klaar voor bent om stappen te zetten naar een leven met meer rust in je hoofd en met meer ontspanning, dan is dit traject jouw geld waard.

In de afgelopen 6 jaar heb ik allerlei coach trajecten en cursussen gevolgd die gaan over het versterken van mijn mindset en in het groeien van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.
Alleen dat wat voor mij écht heeft gewerkt heb ik in dit programma gestopt, zodat jij daar niet zelf naar op zoek hoeft te gaan. Daarnaast krijg jij toegang tot de besloten Facebook groep waar jij al je vragen kwijt kunt en is er wekelijks een online coachsessie. Zo heb jij een extra stok achter de deur om datgene wat je leert ook écht toe te gaan passen in jouw leven.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Mail mij op tineke@hurrayfortoday.nl en ik help je graag.

 

  

Wacht niet langer en

meld je aan voor Clear Your Mind.

Contactinformatie:

Locatie: Froombosch (15 min. v.a. Groningen)

Bel of Whatsapp: 0651534746

E-mail: tineke@hurrayfortoday.nl

KVK: 71453814

BTW: NL002153892B10

Volg je mij hier al?

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

©2020 Hurray for Today Coaching

Rust in je hoofd meditatie

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • YouTube
hurray for today logo.PNG