Jij wordt drukte en stress in het onderwijs de baas!

Wat tof dat jij het e-book 'Drukte en stress in het onderwijs de baas!' hebt aangevraagd! Check je inbox voor het e-book (Geen mail ontvangen? Check je SPAM folder.)

Fijn dat jij deze keuze hebt gemaakt om te leren hoe je beter kunt omgaan met drukte en stress. GO jij!

Omdat ik het ontzettend waardeer dat jij mijn e-book hebt aangevraagd, krijg je van mij een cadeautje. Om vandaag nog een moment van ontspanning te hebben, heb ik speciaal voor jou een hele fijne meditatie opgenomen. Een meditatie die zorgt voor een extra beetje rust in je hoofd. Geniet ervan!

P.S.: wil jij meteen aan de slag met tips die écht passen bij jouw persoonlijke situatie? Vraag dan meteen een Rust in je hoofd call aan.

In max. 1 uur gaan we samen aan de slag om te onderzoeken wat jou vandaag nog gaat helpen om beter om te gaan met drukte en stress. Aan de hand van deze call help ik je graag op weg, zodat jij meer rust en ontspanning in jouw docentenleven gaat ervaren.

Onder andere Annelies ging jou voor:

"Na de call die ik had met Tineke kon ik niet snel genoeg mijn notitieboek erbij nemen om de inzichten die ik tijdens het gesprek had neer te schrijven. Het waren er heel wat. Want ook al wist ik wel al waar ik mee worstelde, de vergelijkingen die Tineke over een aantal dingen maakte, zorgden dat ik toch een aantal dingen helderder zag. Een klare kijk van buitenaf kan zoveel wonderen doen. We zijn nu een aantal weken later en ik merk dat ik met het inzicht van onze sessie echt ook nog bezig ben en dat het dingen in gang heeft gezet. En dat vind ik zo sterk, want vaak lukt het inzicht wel, maar de rest niet en daar heeft Tineke nu wel voor kunnen zorgen."

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • YouTube

Contactinformatie:

Locatie: Froombosch (15 min. v.a. Groningen)

Bel of Whatsapp: 0651534746

E-mail: tineke@hurrayfortoday.nl

KVK: 71453814

BTW: NL002153892B10

Volg je mij hier al?

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

©2020 Hurray for Today Coaching

Wordt drukte en stress in het onderwijs de baas!

Gratis e-book met praktische tips.