3 tips om met meer plezier en ontspanning voor de klas te staan

Ik schrijf deze blog niet zomaar. Deze week is het namelijk de Nationale Week van het Werkgeluk (21 t/m 27 september 2020). Toch is het gek dat we een week nodig hebben om zo'n belangrijk onderwerp als werkgeluk extra aandacht te geven. Zou het niet een standaard uitgangspunt moeten zijn voor het werk dat je doet?


WAAROM ZOU HET MOEILIJK MOETEN ZIJN?

Je herinnert je vast nog wel een baan waar je met tegenzin naar toe ging. En als je heel eerlijk bent naar jezelf: ga jij nu met plezier naar je werk? Of is het een ware struggle? Elke. Week. Maar. Weer.


GEWOON OMDAT HET KAN

Tijd om achter je oren te krabben en stil te staan bij hoe jij het plezier in je werk weer terug kunt krijgen. Wil je nog wel voor de klas staan? Ja? Top, dan ben je hier aan het goede adres. In de video hieronder geef ik je een paar kleine tips geven hoe jij dat plezier (en oké, een stukje ontspanning is ook fijn) weer terug kunt krijgen.START VANDAAG NOG

Om die ontspanning nog wat meer vorm te geven, wil ik je graag uitnodigen om vanaf 10 oktober aanstaande mee te doen aan de Meditatie 10-daagse. Don't worry, geen zweverige shit, maar hele praktische meditaties. Meditaties die veel meer zijn dan alleen maar 'stil zitten en ogen dicht'. En als extraatje krijg je tijdens deze 10-daagse ook een stukje coaching van mij mee. Zodat jij echt kunt gaan voor rust in jouw hoofd, voor een happy & relaxt docentenleven. Waarbij jij dat werkgeluk ook echt weer kunt gaan ervaren. Klik hier voor meer informatie.


WAT NOU ALS HET NOG STEEDS ZO MOEILIJK IS?

Kijk nog eens terug naar de vraag die ik aan het begin aan je stelde: 'ga jij met plezier naar je werk?' Is je antwoord nee? Twijfel je of je nog wel voor de klas wilt staan? Misschien vraag jij je nu wel af waarom je blijft doorzetten met iets waar jij je niet prettig bij voelt. Die twijfels, deze gedachten kunnen een heel stuk van jouw werkgeluk afnemen. En dan heb ik het nog niet eens over de energie die het kost om jezelf naar het werk te blijven slepen. Wacht niet te lang met actie ondernemen. Want dit is echt zonde van je kostbare tijd en energie.


Weet dat ik er voor je ben om erover te praten. Vrijblijvend, no strings attached. Stuur me een berichtje via de chat (groene knop onderaan in beeld) of stuur mij een mailtje via tineke@hurrayfortoday.nl.


Contactinformatie:

Locatie: Froombosch (15 min. v.a. Groningen)

Bel of Whatsapp: 0651534746

E-mail: tineke@hurrayfortoday.nl

KVK: 71453814

BTW: NL002153892B10

Volg je mij hier al?

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

©2020 Hurray for Today Coaching

Wordt drukte en stress in het onderwijs de baas!

Gratis e-book met praktische tips.

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • YouTube
hurray for today logo.PNG